Voor bedrijven hoeft men de voordelen van een toegangscontrolesysteem zeker niet meer aan te bevelen.
Toch kunnen slechts weinig mensen zich inbeelden dat een dergelijk systeem ook vlot kan aangepast worden aan een privé-woning.
Een toegangscontrolesysteem voor uw huis maakt het mogelijk uw deur steeds op slot te houden na uw doorgang, zowel om woning te verlaten als om binnen te gaan.

Het is immers zo dat een toegangscontrole in combinatie met een elektrisch of elektronisch slot uw wooncomfort en ook uw veiligheid zal verhogen.

U hoeft zich dan ook het hoofd niet meer te breken over de vraag of u uw als dan niet deur met de sleutel op slot gedraaid hebt.
Beter nog, u hoeft ook geen dubbels van uw sleutels meer te geven aan uw schoonmaakster of vrienden die tijdelijk bij u logeren, bijvoorbeeld.

Deze toegangsmodaliteiten kunnen ook ongedaan worden gemaakt na afloop van het contract of de verblijfsduur…

Wij hebben verschillende mogelijkheden die aan privé-woningen aangepast zijn. Onze systemen met badge, pincode of biometrische gegevens op basis van vingerafdrukken van gebruikers zullen u beslist verbazen door hun gebruiksgemak en betrouwbaarheid.
Zij zijn zowel geschikt voor een ééngezinswoning als voor een flatgebouw of een verkaveling.

Voor onze professionele klanten beschikken wij ook over oplossingen met magneetkaart, badge of biometrische gegevens, in combinatie met meerdere toegangen met anti-passback functies, dubbele code, volgens tijdschalen… Een gecentraliseerd databeheer verschaft logs ter controle van de activiteiten evenals de mogelijkheid om gescheiden sites van op afstand autonoom te beheren.