De beveiliging van een site vereist vaak de inzet van bewakingscamera’s. Bovendien is het zo dat voor een organisatie het risico van buitenaf kan komen maar ook van binnenin.

Onze camerabewakingssystemen kunnen zowel permanente opnames maken als gedurende bepaalde periodes of bij bewegingsdetectie.

In de keuzestand bewegingsdetectie worden de beelden pas opgenomen wanneer iets of iemand beweegt in het gezichtsveld dat vooraf werd ingesteld.

Zo kan men vermijden dat een deel van het beeld bepaald wordt door een gang, een voetpad, een straat enz. (waar er beweging is dat niet relevant is voor de veiligheid) maar dat de detectie gericht wordt op bijvoorbeeld een deur die toegang verleent tot een gevoelig lokaal.

Onze camera’s nemen op in kleur of zwart-wit, binnen zowel als buiten en in alle weersomstandigheden.
Wij beschikken over verschillende types voor nachtopnames met infrarood, die in staat zijn beelden op te nemen zonder licht.

Wij maken digitale video-opnames die wij op harde schijf opslaan, wat het beheer en opzoekingswerk naar beeldmateriaal vergemakkelijkt.
Tegelijk kan via een video-uitgang op een controlescherm van op afstand maar in real time bekeken worden wat er voor de camera’s op dat moment gebeurt.

Bovendien is het mogelijk deze beelden via internet door te sturen, zodat u van op afstand kan zien wat er tijdens uw afwezigheid op uw eigendom gebeurt.
Onze vooruitstrevende en hoogtechnologische systemen kunnen zowel voor privé als professionele bewakingsprojecten oplossingen op maat verschaffen.