Onze alarminstallaties tegen inbraak omvatten de nieuwste technologische evoluties voor optimale veiligheid en comfort.

Hoewel uiterst gebruiksvriendelijk zijn onze alarmsystemen ook zeer doeltreffend en bieden verschillende toepassingsmogelijkheden waardoor zij vlot aan ieder bouwproject aangepast kunnen worden.

Voor alle mogelijke ontwerpen van appartementen, huizen, villa’s, kantoren, bedrijfsgebouwen, fabrieken of industriële sites hebben wij de aangepaste oplossing voor ieder veiligheidsprobleem.

Zo kan uw woning of het gebouw dat u wenst te beveiligen telkens ingedeeld worden in sectoren, wat u de mogelijkheid verschaft om alle circuits samen of ieder apart op scherp te zetten.
Zo kan u een gedeelte van uw eigendom onder bewaking stellen, zoals bijvoorbeeld uw garage, terwijl u de rest van uw woning verder kan gebruiken. Zo kan u ook de perimeterbeveiliging aanzetten, zodat u volledig gerustgesteld op beide oren kan slapen terwijl het alarmsysteem uw deuren en ramen bewaakt en u zal verwittigen bij de minste poging om deze te openen.

Tijdens uw afwezigheid wordt u in geval van alarm door het systeem automatisch op uw telefoon verwittigd, evenals andere personen die door u aangeduid werden (buren, familieleden enz.) zoadat u de nodige maatregelen kan treffen.

Een optionele verbinding met een bewakingscentrale kan de beveiliging nog versterken en u een bewaking van 24 uren op 24 verzekeren. : In geval van alarm wordt de door U gekozen procedure opgestart en eventueel de politie verwittigd.

De federale overheid kent een aanzienlijk fiscaal voordeel toe inzake persoonlijke belasting voor investeringen inzake veiligheid en bijhorende dienstverlening voor particulieren. U vindt alle informatie over deze voordelen op de website van de FOD Financiën, evenals op de website van de FOD Binnenlandse Zaken.